Омбре-последен писък на модата


Здравейте,момичета :).Днес ще ви запозная с последния писък на модата, по който родните и световни звезди са полудели.А това е именно е ефектът омбре.
Смело можем да твърдим,че омбре тенденциите все по-бързо завладяват света на модата и красотата.Думата Ombré идва от френски език и означава "в сянка".Френските стилисти въвеждат термина "Ефект Омбре", за да могат да дадат наименование на преминаването от светло към тъмно в една и съща цветова гама.


Това дава по-голяма свобода на дамите да ескпериментират с визията си,като разчупят стереотипите, а и същевременно да изглеждат естествени.Но най-голямото предимство на омбрето е неговото удобство.Този вид прически са изключително лесни за поддръжка и по-щадящи за косата,защото се третират само краищата на косата. Корените не се третират и това позволява да не правите цялостна боя всеки месец, а да оставите косата си естествена.Този ефект се постига чрез специална техника на боядисване (не чрез кичури), при която се работи с естествения цвят и нюанс на косата. Състои се от три цвята като този в корените е естественият цвят на косата или до 2 тона по-тъмен, в средата се нанася 2 тона по-светъл цвят отколкото в основата, а краищата се изрусяват.За тези от вас,който са по-млади и с бунтарско мислене  е доста добър трендът за блондинки с бебешко розови връхчета.



А ако сте решили, че вече ви е омръзнало можете просто само да подстрижете краищата си.С течение на времето тези тенденции започват да намират все по-голямо приложение, като се използват не само при прическите,но и в маникюра



и облеклото, които имат всевъзможни комбинации.



Но ето, че омрето набира все повече сила и в грима.Като супер актуални в момента са устните направени в ефект омбре.



А вие харесватели ли омбрето и бихте ли последвали тази модна тенденция.

Коментари

Популярни публикации от този блог

REVIEW:Избелващ крем на Kokona & Mother

2 в 1 - част #1 /Damascena products/

Измиващ гел-ексфолиант на Elea