Bilka collection hydrating face cream with cucumber and melon extract

Здравейте,момичета :).Днес ще ви представя  едно кремче,с което наскоро се сдобих и което за кратко време се превърна в мой любимец.Това е хидратиращия крем за лице на Билка с екстракт от краставица и пъпеш.


Предполагам,че на повечето от вас ви е до болка вече познат. Смея да кажа,че за цената си кремчето е страхотно.И така ще започна от опаковката.Кремчето се намира в пластмасово прозрачно бурканче с зелена капачка отгоре.Като вътре отвора е запечатан с защитно картонче, което ни гарантира, че никой  не го е отворял или тествал преди ние да го закупим.


За мен това е голям плюс.Като цяло опаковката е семпла и не представлява нищо особенно.Но аз съм на мнение, че опаковката не е толкова важна,а е от значение какво е съдържанието в нея.Сами крем е с светло жълтеникаво-зелен цвят и невероятен аромат на пъпеш,в който просто съм влюбена и ми се иска да го изям.


Има изключително лека текстура,като лесно се разнася,бързо попива и не оставя мазев филм върху кожата ми.След нанасянето му чувствам кожата си мека и хидратирана.
    А ето и какъв козметичен ефект ни обещава самия производител:Кремът леко попива,дълбоко овлажнява и стимулира клетъчно обновление на кожата,благодарение на съдържащите се в екстракта микроелементи,аминокиселини и витамини C и В1.Добавеният UV-протектор в комбинация с витамин Е предпазват кожата от вредното въздействие на слънчевите лъчи.
    Наистина обещанието за леко попиване и дълбока хидратация е изпълнено,както вече по горе посочих.А това,че съдържа UV-протектор го прави още повече да го харесвам.Като количество е 40 грама и може да бъде намерено на цена около 5 лева.Освен това и е сравнително икономичен продукт.Друго нещо,което го прави толкова харесван от мен  е че не съдържа парабени.Ето и съсържанието му за тези от вас,които се интересуват.

Съдържание:(INCI):Aqua,Octyl Palmitate,C12-15 Alcohols Lactate,Glyceryl Polymethacrylate,Propylene Glycol,Paraffinum Liquidum,Caprylic triglyceride,Cucumis Sativus Extract,Cucumis Melo Extract,Cetyl Octanoate,Sodim Polyacrylate,Ethylhexyl Methoxycinnamate,Isopropyl Myristate,Dimethicon,Disodium EDTA,Tocopheryl Acetate,BHT,Diazolidinyl Urea /lodopropynyl Butylcarbamate,Parfum,CI 19140/E 133.

А вие пробвали ли сте това кремче и останахте ли доволни от него?


Коментари

  1. Здравей, Lemon Bee.Благодаря ти за номинацията и с удоволствие ще отговоря на въпросите ти :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

REVIEW:Избелващ крем на Kokona & Mother

2 в 1 - част #1 /Damascena products/

Измиващ гел-ексфолиант на Elea