Review: Ziaja Manuka tree normalising cleansing gel

   Здравейте,красавици. Както предполагам ви е направило впечатление, че абсолютна маниачка на тема измиващи гелове за лице. Така да се каже в къщи имам малка колекция от такъв тип продукти, която продължавам да обогатявам с всеки изминал ден. Но не си мислете, че само си правя колекция от тях и си стоят ей така. Разбира се, че си ги ползвам и то с голямо удоволствие.Така, че подгответе се предстоят ви доста ревюта на тази тематика. Днешнит пост ще бъде посветен отново именно на такъв тип продукт и той е измиващия гел за лице на Ziaja с екстракт от Манука.


   Продуктът е поместен в зелена тубичка с помпа, което го прави удобен при употреба. Като течността вътре е с прозрачна гелообразна консистенция, която е лек и не така натрапчив аромат наподобяващ на на чаено дърво но не точно. На мен ми е някак ментов предполагам, че това се дължи на екстракта от Манука. Нанесен на лицето гелът се разпенва лесно и прави обилна пяна, като почиства идеално всякаква мръсотия и остатъци от грим. След употребата му усещам кожата си някак пресушена и се налага да слагам хидратиращ продукт след него. Дали почиства грима на очите не бих могла да кажа тъй като не го използвам в тази зона. За тази цел си имам дегримьор. Другото, което ми направи впечатление , че не хидратира или омекотява кожата по никакъв начин, но с оглед на това,че е предназначен за комбинирана и мазна кожа предполага,че е с доста агресивно действие спрямо кожата.От където идва изсушаващия ефект, но по никакъв начин не я дразни. Гелът не съдържа сапун, парабени или оцветители, което е в плюс в негова полза. Освен това е дерматологично и алергично тестван. Като цяло гелът на Ziaja  не е никак лош продукт, който отлично се справя с по1истването на кожата, а и освен това е доста бюджетен като цена. Н а тези от вас, които са с мазна кожа би се харесал като продукт,но на тези, които са със суха едва ли би им допаднал.
   А вие пробвали ли сте го и останахте ли доволни? А ако не ще ми бъде интересно да науча какъв измиващ продукт използвате вие.

LOVE Grazzia!

Коментари

Популярни публикации от този блог

REVIEW:Избелващ крем на Kokona & Mother

2 в 1 - част #1 /Damascena products/

Измиващ гел-ексфолиант на Elea