L'angelica gentle mousse make-up remover

   Здравейте, красавици. Както може би вече ви е направило впечатление съм абсолютен маниак на тема измиващи продукти за лице. Като се започне от измивни гелове, пяни, балсами и прочие. Поради тази причина доста от ревютата в блога са за точно такива продукти. Обичам да пробвам все нови и нови продукти на различни марки и просто нямам спирачки. Но днес отново ще съм в прегрешение тъй като и днешния пост ще бъде посветен на такъв тип продукт. И тук става въпрос за измиващата пяна на L'angelica. Тъй като до скоро за мен марката беше напълно непозната и дори не подозирах, че съществува, смятам като за начало да ви запозная малко по-подробно с нея.
   Билков институт L'angelica - В дворцова вила в италианската провинция, срещата на традиции при отглеждането на билки и най-иновативните научни изследвания, създават нова линия от естествени продукти. Билков институт L'angelica посвещава най-доброто от природата на продукти за здраве и красота.
   Институтът е основан през 1981г. във вила от 19 век, Вила Анджелика, разположена в околностите на Болоня.
   Тук хармонията и природния баланс на заобикалящата среда стават водеща философия на начина на работа и оставят следа върху продуктите, в които се срещат древните познания за растения и билки и съвременните научни открития.
   Благодарение на изследванията, насочени за общото човешко благо, Билков институт L'angelica, днес е доверен партньор на всички компании, които използват естествени екстракти и иновативни технологии в продукта си, които са създадени за лична грижа /шампоани, душ гелове, пасти за зъби и т.н/ или за здравословно хранене /чайове, сиропи, добавки и т.н/. Това са продукти, създадени за да се погрижат за вас по естествен начин, в пълна хармония с ритъма на вашето тяло.
   Измивната пяна на марката, за която ще говоря днес е част от новата линия натурална козметика на L'angelica, която съдържа активни съставки от 100% естествен произход: концетрирани екстракти извлече ни от органично отгледани растения, за да отговарят на новите тенденции при козметичните продукти и да се възползват от предимствата на естествените съставки, които защитават от вредното въздействие на околната среда и поддържат физиологичния баланс на кожата.



   Пяната се намира в стандартната за този тип продукти опаковка с помпа, която е стабилна и практична. Излиза под формата на пяна, като две изпомпвания са напълно достатъчни за почистването на цялото лице.




 Ароматът е леко лекарствен. И всеки път, когато го доловя се сещам за болницата или по-точно за онази миризма на лекарства, която се разнася там. Поне за мен по-лошо миришеш продукт не бях използвала и всеки път когато го подушех ми ставаше лошо. Но оставяйки на страна ужасния аромат от гледна точка на почистващите и свойства се справя повече от добре. Премахва грима, мръсотията и себума по кожата, като я оставя почистена и освежена. Това се дължи на био екстрактите от бял равнец и мащерка, които имат стягащо и почистващо действие, а био екстрактът от лавандула има успокояващи свойства.Не съдържа оцветители, парабени и феноксиетанол. След по-продължителна употреба забелязах, че доста изсушава кожата и едва ли би се харесала на хора със суха кожа. Освен това започнаха да ми излизат ужасни червени и подкожни пъпки, които нямат махане. Преди да започна да ползвам пяната, не че не ми излизаха някоя и друга пъпка, но след това нещата се влошиха доста. Което ме накара да започна да търся причината. Отне ми доста време докато открия виновника за случващото се. И това се случи едва, когато спрях д използвам изцяло пяната и я смених с друг почистваш продукт нещата започнаха да се нормализират малко по-малко. Явно някоя от съставките дразни кожата ми, която между другото е станала доста чувствителна и капризна. Но това, че при мен стана така не значи, че и при вас ще се случи същото. Все пак както знаете всяка кожа е различна следователно и различни продукти работят до ре за нея.
   За мен пяната на L'angelica е един добре замислен продукт, който изобщо не проработи добре за моята кожа и който не бих закупила отново поради по-горе посочените причини. А вие пробвали ли сте някой от продуктите на марката L'angelica и останахте ли доволни?

Състав:Aqua ( Deionized Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Disodium Laureth Sulfasuccinate, Glycerin, Benzyl Alcohol, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, Propylene Glycol, Sodium Lauryl Glutamate, Parfum (Fragrance), Zinc PCA, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Sodium Chloride, Dehydroscetic Acid, Thymus Vulgaris (Thyme)  Extract*, Equisetum Arvense Leaf Extract*, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Achillea Millefolium Flower Extract*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract*, Betula Alba Leaf Extract*, Butylphenyl Methylpropional, linalool
* органично отгледани растения


LOVE GRAZZIA!

Коментари

Популярни публикации от този блог

REVIEW:Избелващ крем на Kokona & Mother

2 в 1 - част #1 /Damascena products/

Измиващ гел-ексфолиант на Elea